O IPRC

V IPRC (Intellectual Property Rights Consulting) verjamemo, da je ustrezna pravna zaščita naše blagovne znamke osnova za vse nadaljnje aktivnosti, ki jih izvaja vsako podjetje; pa naj bo to promocija, marketing, financiranje novih projektov ali iskanje potencialnih investitorjev in 

Smo prejemnik večih certifikatov s strani Svetovne organizacije za intelektualno lastnino (WIPO) in drugih organizacij, ki delujejo na področju intelektualne lastnine ter zastopnik za znamke in modele za Slovenijo in Evropsko Unijo (pred Uradom Evropske Unije za intelektualno lastnino - EUIPO). 

IPRC® je specializirano podjetje, ki nudi pomoč pri zaščiti znamk in modelov, svetuje glede izbire ustrezne strategije patentiranja ter zaščiti drugih oblik intelektualne lastnine. 
 

Strankam nudimo pomoč pri identifikaciji, upravljanju in uporabi njihove intelektualne lastnine na način, da jim zagotovimo in jih seznanimo s ključnimi informacijami, orodji ter znanjem, ki ga sooblikuje ekipa strokovnjakov. IPRC® Vam tako pomaga pri integraciji intelektualne lastnine v vsakdanje delovne procese. Podjetje preko svoje lastne mednarodne mreže strokovnjakov in članstev v mednarodnih združenjih zagotavlja strankam kvalitetne storitve na področju intelektualne lastnine na območju EU, in širše. 
 

V podjetju IPRC si prizadevamo postati sinonim za kvalitetne, pravočasne in inovativne storitve upravljanja z intelektualno lastnino v Južni in Vzhodni Evropi. To dosegamo z grajenjem na kvalitetnem dolgoročnem sodelovanju z različnimi naročniki v Evropskem in mednarodnem prostoru.  

Kontakt Za več informacij nam pišite spodaj


Your message has been sent. Thank you!

Kje želite zaščititi vašo znamko/model?

Slovenija

EU

Druge države

S klikom na "Pošljite mi ponudbo" se strinjam, da IPRC lahko): »namen nadaljnje komunikacije z mano«

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.