Koliko časa velja registrirana blagovna znamka?
Registrirana znamka velja 10 let od datuma vložitve prijave. Znamko je moč podaljševati ob ustreznem plačilu pristojbine. Običajno postopek za registracijo poteka od 6-8 mesecev, v primeru ugovorov pa dlje.

V principu tako vašo znamko lahko ohranjate aktivno v nedogled, dokler jo dejansko uporabljate in vsakih 10 let plačate ustrezne pristojbine.
 

ALI STE VEDELI?

 

...da je potrebno imeti pred uporabo različnih crowdfunding platform za zbiranje sredstev (kot so Indigogo ali Kickstarter) vašo blagovno znamko VSAJ PRIJAVITI za zaščito? Oziroma drugače, zelo priporočljivo je, da se pred začetkom zbiranja sredstev prepričate, da ne kršite drugih obstoječih pravic intelektualne lastnine.   ...da uporaba (sicer) registriranih ključnih besed (pri Google Adwords oglaševanju ali za namene izboljšanja uvrstitve med iskalnimi rezultati) brez privoljenja lastnika lahko pomeni kršenje intelektualne lastnine?
     
ŽELIM ZAŠČITO ZA SVOJO BLAGOVNO ZNAMKO
 
  NEKDO KRŠI MOJO REGISTRIRANO ZNAMKO!
KONTAKT       KAJ LAHKO STORIM?

 

...da lahko prihranite na tisoče evrov za razvoj novih prototipov/storitev z iskanjem po obstoječih bazah podatkov o intelektualni lastnini? Ste vedeli, da lahko hkrati iz teh baz vidite tudi kaj dela vaša konkurenca?   ...da je potrebno vsa pisma o domnevnih kršitvah intelektualne lastnine obravnavati skrajno resno in preveriti, če je intelektualna lastnina, ki naj bi bila domnevno kršena, dejansko še aktualna in aktivna?   ...da Evropska Unija zaradi ponarejenega nakita, ur in ročnih torbic izgubi kar 3,5 milijarde Evrov letno? Ste med tistimi podjetji, ki imajo inovativne izdelke in bi jih radi na učinkovit način zaščitili
         
ŽELIM VEČ INFORMACIJ    PREJEL SEM TAKO PISMO - KAJ LAHKO STORIM?   ŽELIM ZAŠČITO ZA SVOJO BLAGOVNO ZNAMKO 
 
KONTAKT   KONTAKT   KONTAKT


 

Kontakt Za več informacij nam pišite spodaj


Your message has been sent. Thank you!

Kje želite zaščititi vašo znamko/model?

Slovenija

EU

Druge države

S klikom na "Pošljite mi ponudbo" se strinjam, da IPRC lahko): »namen nadaljnje komunikacije z mano«

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.