Vodstvo

Tadej Černivec je svojo karierno pot začel pri Tehnološki agenciji Slovenije. V letih 2009 - 2013 je vodil in sodeloval pri različnih mednarodnih projektih na področju intelektualne lastnine (IP4SME, FIDES, KBB), kjer je sodeloval s predstavniki organizacij, kot so Urad za intelektualno lastnino RS (UIL), Svetovna organizacija za intelektualno lastnino (WIPO), Evropski patentni Urad (EPO) in drugi.
 

Leta 2013 je ustanovil podjetje IPRC, svetovanje in upravljanje z intelektualno lastnino, d.o.o., ki lastnikom in podjetjem nudi celovito podporo na področju upravljanja z intelektualno lastnino - prepoznavanje, zaščita, upravljanje in strateško izkoriščanje IL. Tadej je prejemnik večih certifikatov s strani WIPO in drugih organizacij, ki delujejo na področju intelektualne lastnine in zastopnik za znamke in modele za Slovenijo in EU(pred uradom Evropske Unije za intelektualno lastnino - EUIPO).

Ko Tadej ne dela, uživa v krogu družine in aktivno preživlja prosti čas z igranjem odbojke na mivki ter košarke.

V podjetju IPRC verjamemo, da je intelektualna lastnina ključna komponenta za učinkovito rast vsakega podjetja. Postati želimo sinonim za kvalitetne, pravočasne in inovativne storitve upravljanja z intelektualno lastnino. To dosegamo z grajenjem na kvalitetnem dolgoročnem sodelovanju z različnimi naročniki v Evropskem in mednarodnem prostoru.  

 

Kontakt Za več informacij nam pišite spodaj


Your message has been sent. Thank you!

Kje želite zaščititi vašo znamko/model?

Slovenija

EU

Druge države

S klikom na "Pošljite mi ponudbo" se strinjam, da IPRC lahko): »namen nadaljnje komunikacije z mano«

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.