Registracija blagovne znamke

 


 

Kaj je blagovna znamka? 
 
  Kaj pomeni registrirati blagovno znamko?   Razlogi za registracijo blagovne znamke
Blagovna/storitvena znamka ali enostavno znamka je pravica industrijske lastnine, ki pomeni kakršenkoli razlikovalni znak (ali kombinacijo znakov) in v očeh kupca oz. naročnika storitve nosi neko uporabno vrednost ...   Registrirati blagovno znamko pomeni sprožiti postopek za registracijo pred pristojnim Uradom za intelektualno lastnino. Obstaja več poti do registracije znamke, ki pa so večinoma odvisne od ...   Registrirana blagovna znamka prinaša podjetju številne prednosti, med katerimi naj izpostavimo:
         
Beri dalje    Beri dalje    Beri dalje  


 

3 načini do registrirane blagovne znamke
 
  Zneski registracije blagovne znamke   Kje opravimo registracijo blagovne znamke?
Postopek registracije znamke je v osnovi enak v vseh državah, vendar pa se je potrebno zavedati, da roke, stroške in druge značilnosti ureja nacionalna zakonodaja države, kjer želimo znamko zaščititi ...   Zneski pristojbin za registracijo znamke so odvisni od treh kriterijev. Glede na izbiro posameznega kriterija se pristojbine ustrezno spreminjajo ...   Obstaja več načinov in poti do registrirane znamke, ki so običajno odvisni od naše odločitve, kje si želimo imeti našo znamko zaščiteno ...
         
Beri dalje    Beri dalje    Beri dalje 
 


 


 

Koliko časa velja registrirana blagovna znamka?
 
       
Registrirana znamka velja 10 let od datuma vložitve prijave. Znamko je moč podaljševati ob ustreznem plačilu pristojbine. Običajno postopek za registracijo poteka od 4-6 mesecev, v primeru ugovorov pa dlje.       .
         
Beri dalje       
 

 

Kontakt Za več informacij nam pišite spodaj


Your message has been sent. Thank you!

Kje želite zaščititi vašo znamko/model?

Slovenija

EU

Druge države

S klikom na "Pošljite mi ponudbo" se strinjam, da IPRC lahko): »namen nadaljnje komunikacije z mano«

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.